Hoe stuur ik een bericht

ConnAct heeft uitgebreide mogelijkheden om in contact te komen met de deelnemers.

Interne berichten

De deelnemers van een team kunnen elkaar gemakkelijk een bericht sturen vanaf de teampagina. Onder aan de pagina bevindt zich hiervoor een Admin blokje met een aantal opties, waaronder de optie voor het sturen van berichten. Hierbij kan gekozen worden om het bericht naar de trekkers, naar de deelnemers of naar beide te sturen.

Trekkers van het team kunnen ook nog interne berichten naar benden sturen naar de onderliggen de teams, events en facilities.

Externe berichten

De trekkers van een team kunnen ook nog nieuwsberichten sturen, ook wel 'externe berichten' genoemd. Deze lopen van het huidige team langs de hiërarchie omhoog tot ze bij het team van het hoogste niveau komen: ConnAct zelf. Volgers van één van deze teams krijgen het bericht in hun mailbox, of wekelijks in een ConnAct verzamelmail.

Abonneren op nieuwsberichten

Elke deelnemer kan zich abonneren op de nieuwsfeed van een bepaald team en alle teams die daar onder gelegen zijn. Aanmelden als volger kan eenvoudig op de teampagina. Standaard is elke deelnemer geabonneerd op al het nieuws vanuit alle ConnAct teams. Deze berichten komen wekelijks in de mailbox via een verzamelmail. Indien gewenst, kan dit in het persoonlijke profiel gewijzigd worden zodat de berichten direct ontvangen worden. Daarnaast kan een deelnemer ook in plaats van heel ConnAct te volgen, ook zelf kiezen van welke teams hij nieuwsberichten wil ontvangen.