De voorwaarden

ConnAct is een initiatief van Stichting de Fabriek Deventer. Waneer je meedoet met ConnAct zijn er een aantal voorwaarden waarmee je akkoord zou moeten gaan.

  1. Wij doen ons best om de website zo goed mogelijk in de lucht te houden en door te ontwikkelen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor de gevolgen die het niet beschikbaar zijn van de website of fouten in de website voor jou heeft.
  2. Wij zijn niet aansprakelijk voor foutieve of onvolledige informatie op de website.
  3. Wij behouden ons het recht voor om personen of teams te blokkeren of uit te sluiten van registratie op het platform wanneer wij vinden dat die niet voldoen aan de voorwaarden voor deelname of zich op een andere manier manifesteren die niet past binnen het doel van het platform.
  4. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de activiteiten en fysieke faciliteiten die onze partners en deelnemers aanbieden op de website, noch voor de financiƫle afhandeling van het gebruik daarvan; dat moet je rechtstreeks regelen met de desbetreffende instantie of persoon.
  5. De faciliteiten van de partners van ConnAct zijn gratis te gebruiken voor de open teams van ConnAct binnen de voorwaarden die de betreffende locatie daar nog aan stelt.
  6. Je gaat er mee akkoord dat wij je wekelijks een verzamelmail toesturen per e-mail